Categorieën
Uni VV 1

Drie keer is geen scheepsrecht

UNIv-vitus: een besmettelijke ziekte die Nijmeegse voetballers van de plaatselijke UNIvv tijdens de winterstop oplopen. Ziekteverschijnselen: het herhaaldelijk verliezen van wedstrijden in januari en februari.

Zie daar de beschrijving van de ziekte waar wij UNIvv’ers ook dit jaar last van (b)lijken te hebben. Oké, we wonnen onze eerste wedstrijd na de winterstop nog tegen Alverna, maar hierna sloeg het virus toe. We verloren van Brakkenstein, kregen op de ballen van ESA en hadden ook tegen De Treffers geen succes. We verloren nipt, met 1-2.

We stonden in het begin nog wel zo goed. Hansie was terug, wat als gevolg had dat we weer weinig kansen weggaven. We deden ook wel ons best te voetballen, maar we brachten niet genoeg creativiteit. We creëerden – net als Treffers – dan ook weinig, waardoor de rust met 0-0 werd bereikt.

Na rust vielen er wel doelpunten. De eerste viel in ons netje. Kevin wilde een opkomende middenvelder tegenhouden maar werd helaas geblockt door de scheidsrechter. De Treffer had daar lak aan en schoot de bal vanaf een metertje of 20 lekker strak in het zijnet: 1-0. Kevin mocht hierna tot twee keer toe een vrije trap scoren; de eerste werd nog afgekeurd, de tweede telde wel: 1-1. Een puntje, dat zou mooi zijn. Niet dus, dachten de Groesbekenaren. Zij zetten aan, wilden liever dan wij en kregen opnieuw een cadeautje van de scheidsrechter. Hij legde de bal na een vermeende handsbal na een scrimmage op de stip. Het presentje werd netjes uitgepakt: 1-2. In de slotfase probeerden we het nog wel een beetje, maar zat het er eigenlijk geen moment weer in.

Weer nul punten. Weer geen clublied. Weer een rotavond… Mannen, genieten van een lekker weekendje vrij. En dan vrij in het hoofd op weg naar drie punten!

2 reacties op “Drie keer is geen scheepsrecht”

Lijkt me duidelijk. Helaas geen speld tussen te krijgen. Hoewel over “een rotavond” de meningen verschillen, of verschillen? Wellicht zelfs als collectief oneens met die classificatie, want ook die avond in lux7 is univv, gelukkig:)
Een klein speldje dan: itus, nijmeegs voor itis, is eerder een ontsteking, in dezen wellicht veroorzaakt door een virus dat ons helaas allemaal te pakken heeft. t Mooie is dat de ontsteking gelokaliseerd is, die zit tussen de orruh. Nu nog een remedie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.