Categorie├źn
Uni VV 1

Uni VV pakt opnieuw de universiteitscup

Het begint al enigszins traditie te worden. We speelden deze zondag opnieuw om de officieuze Universiteitscup tegen FC Kunde. Na anderhalve maand sneeuw konden we weer eens in de zon voetballen en dat ging niet onaardig.

Nadat Uni VV de tegenstander zoals altijd in ’t begin even ’t spel liet maken kwamen we gaandeweg steeds beter in ’t spel. Jesper kwam tot twee keer toe in scoringspositie na een scherpe counter maar zag zijn inzet net naast het doel verdwijnen. Aan de andere kant liet alleskunner Dirk zijn dat ie ’t keepen niet verleert is tijdens zijn verblijf in Nieuw-Zeeland en trad handelend op in een 1 tegen 1 situatie. Halverwege de eerste helft kregen we een vrije trap op zo’n 20 meter van ’t doel. De aanvoerder van Uni VV deed wat ie niet zo heel vaak doet, namelijk de bal in de kruising schieten. Fijn voor ’t vertrouwen… Tien minuten voor rust stuurde Willem Jesper diep. Diens voorzet bereikte Gerben, en hoewel hij recht in de zon keek, rondde hij keurig af: 2-0.
Na rust vloeide de krachten wat weg bij Uni VV. Merijn ‘de kameel’ Offringa maakte zijn rentree en schoot na een mooie combinatie op de paal. Aan de andere kant kwam de spits van Kunde helemaal vrij voor ’t doel, maar de halve omhaal was misschien niet de beste oplossing. Tegen ’t einde van de wedstrijd verklaarde Luuk dat ie nog amper z’n ene been voor de andere kon krijgen. Dat lukte ‘m echter nog wel bij een voorzet van FC Kunde, want hij liep de bal pardoes in ’t doel. Gelukkig lukte ’t Jesper uiteindelijk toch nog om een doelpunt te maken. Na al drie keer geoefend te hebben deze wedstrijd schoot hij de 3-1 keurig binnen en zo was de cup opnieuw voor Uni VV.

Goed voor de moraal noemen ze dit dan, en zo is ’t.

7 reacties op “Uni VV pakt opnieuw de universiteitscup”

Leuk stukkie Bruun. Morgen idd maar eens voor mezelf gaan hobbelen als het enigzins kan. Moet niet teveel achterstand oplopen vergeleken bij de andere helden.

Leuk! En heb met Kunde besproken dat er daadwerkelijk een wisselcup moet komen. Kunnen we retrospectief 6 (?) maal UniVV als winnaar op het plaatje laten graveren:-)
De alcohol is overigens verlaat maar alsnog in mijn benen gezakt, kan vandaag amper lopen… auw ik word oud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.