Categorieën
Uni VV 1

Sjoerdnieuws…

Nieuws uit de Sjoerdhoek. Wat is het geval? Hij is gisteren weer geopereerd. Aan een infectie in zijn geopereerde knie. Volgens de dokter ‘een fluitje van een cent’. Sjoerd sms’te vanmorgen dat hij nog een nachtje moet blijven. Hij zal namelijk de bacteriekweekjes even af moeten wachten.

Al wel even met Sjoerd afgesproken dat 2012 zijn jaar wordt. De pechvogel…

6 reacties op “Sjoerdnieuws…”

Kreeg vandaag te horen dat ik met een beetje geluk vrijdag naar huis mag. Jullie begrijpen dat ik ervan uitga pas na het weekend thuis te zijn aangezien het geluk me toelacht! Melvinho, kom je aan mijn bed verhalen vertellen?

Mannen, ik denk dat Huub even zijn autoriteit heeft laten gelden want ik mag vandaag naar huis! Antibiotica feestje is dus verplaatst naar de van Slichenhorststraat. Ciao

Ik ben er weer, ze lieten me gaan deze keer! Het is heerlijk weer terug te zijn voor quality-time onder de kerstboom die Jojanneke speciaal nog even heeft laten staan. Ik hoop donderdag mee te ballen en kom graag mijn verhalen vertellen aan de Slichtenhorststraat, ik neem mijn dia-projector mee! Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.