Categorieën
Uni VV 1

Nieuws uit Sudan!

Mail uit Sudan. Van kamelenvriend Melvinho, die ik vandaag een mailtje had gestuurd om hem (alvast?) een welkom thuis te wensen. Helaas, Merijn vliegt pas vrijdagochtend. InshAllah!

Ha Joris!

Ik ben blij dat ik verwacht word, bedankt! Het is alleen wat teleurstellend dat de Sudanese douane me nog niet wil laten gaan. In dit land heb je met een verblijfsvergunning een exit visum nodig, een redelijk belangrijk feit waarvan niemand mij op de hoogte had gesteld. Dat betekende dat ik gisteren, met ingecheckte bagage en mijn rugtasje op, tot aan de paspoortcontrole kwam en niet verder. Ook niet na een stevige discussie met diverse douanebeambten en de belofte van een stapeltje Sudanese ponden. Ik ben teruggeworpen in de administratieve rompslomp waarvan ik dacht verlost te zijn. Nu vlieg ik (inshAllah!!) vrijdagochtend heel vroeg, voor een Euro of 250 extra… Het gaat lukken, ik houd vol!

Tot snel!
Groet,
Merijn

Één reactie op “Nieuws uit Sudan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.