Categorieën
Uni VV 1

Zoover weer de beste!

Ook dit jaar is Zoover uitgeroepen tot Beste Reiswebsite van het Jaar! Tijdens een feestelijke avond in de Beurs van Berlage werden in diverse categorieën prijzen uitgereikt. Maar liefst 500.000 consumenten brachten hun stem uit. Zoover won de prijs voor het derde jaar op rij.

Ook in 2008 en 2009 werd Zoover uitgroepen tot beste reiswebsite. Dat Zoover ook dit jaar met de prijs ervandoor gaat komt niet als een verrassing: “De bezoekersaantallen zijn ook dit jaar met zo’n 30% gestegen en daarnaast zien we een toename van consumenten die hun reiservaringen via onze site willen delen. We zijn nog steeds de best bezochte reiswebsite van Nederland”, aldus Manager Marketing Bruno van der Laar van Zoover.

Van der Laar nam donderdagavond de prijs in ontvangst uit handen van presentatrice Nikkie Plessen, de gastvrouw van de avond. De prijs is een waardering voor de innovaties waar Zoover steeds mee bezig is: “Dit jaar hebben we grote stappen voorwaarts gezet om toonaangevend te blijven in de branche, zo kunnen reizigers via Zoover op zoek naar de beste hoteldeals en kunnen ze in contact komen met gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen”.

Zoover is verheugd dat het Nederlands publiek ook dit jaar Zoover uitroept tot beste reiswebsite van het jaar: “Dit is weer een extra motivatie om Zoover nog beter te maken zodat we de Nederlandse reiziger ook in 2011 kunnen voorzien van de beste informatie over hun bestemming en accommodatie”, besluit Van der Laar.

Bron: Zoover.nl

7 reacties op “Zoover weer de beste!”

Gefeliciteerd Bruun! Ik heb gehoord dat er veel stemmen vanaf de Veluwe kwamen voor Zoover. Ik denk niet dat dit gegeven los staat van de exposure die wij genereren als Univv1 zijnde. Een bedankje voor ons als team was denk ik dan ook wel op zijn plek geweest!

Op de bank bij Mirna Goosens, vaste gast bij Edwin Evers, keer op keer beste website, drie zoenen van Nikki Plessen… Mag ik je handtekening?? Ehm, voor op het wedstrijdformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.