Categorie├źn
Uni VV 1

UNIvv steelt de punten van Excelsior Zetten (Gelderlander)

Zaterdagderdeklasser UNI vv was opnieuw de enige winnaar. Het ging tegen Excelsior moeizaam: een Zettense speler werkte de bal in blessuretijd in eigen doel.

UNI vv – Excelsior Zetten 1-0
Trainer Pim Geerling gaf toe dat de winst onverdiend was: ‘De bezoekers waren voor rust beter. Keeper Joris van Meel redde enkele keren knap. We mochten met de 0-0 na drie kwartier niet mopperen. Een doelpuntloos gelijkspel leek in aantocht totdat Excelsior in eigen doel scoorde. We hebben de winst “gestolen”.’ Excelsior drukte het overwicht in de eerste helft niet in doelpunten uit. UNI had toen moeite met het tempo en kwam pas na rust onder de druk uit. De 1-0 was een lucky: Marienjo Floors schoot vanuit een onmogelijke hoek en kreeg hulp uit onverwachte hoek.

4 reacties op “UNIvv steelt de punten van Excelsior Zetten (Gelderlander)”

Dat jij liever een Duitser dan een dief bent!! Ik had Jaaps ‘De goal hing in de lucht maar wij maakten hem’ er ook ingegooid, maar die heeft het niet gehaald…

maar trainert, ‘wij’ hebben dus geen goal gemaakt, dus feitelijk is Jaaps statement onterecht. Neemt niet weg dat we gewoon Duitse voorouders hebben….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.