Categorieƫn
Uni VV 1

UNI vv klaart klus in ‘dolle’ tien minuten (Gelderlander)

NIJMEGEN – Een matig acterend UNIvv speelde zich tegen Elsweide voor de derde zaterdag op rij naar winst: 4-2. De Nijmeegse derdeklasser staat nu derde achter Lunteren, dat Brakkenstein met 4-1 kansloos liet, en Excelsior Zetten.

Ondanks het moeizame spel wist UNIvv van Elsweide te winnen. Het was een wedstrijd waarin de ploeg niet tot grote hoogte steeg. Trainer Pim Geerling was na afloop duidelijk: ‘Het was niet best vandaag. We maakten veel fouten en haalden niet het vertrouwde niveau. Gelukkig hield keeper Joris van Meel ons met enkele goede reddingen op de been. Wanneer je ook slechte wedstrijden wint, is dat veelzeggend.’

Na een half uur ging UNIvv opeens scoren. Binnen tien minuten stond het 4-0. Marienjo Floors (1-0), Gerben Beldman (2-0), opnieuw Floors (3-0) en Wout Abbink (4-0) zorgden ervoor dat hun elftal op rozen zat.

De Arnhemmers kwamen voor rust nog terug: 4-1. In de tweede helft werd het niet beter bij UNI. Elsweide bracht de spanning terug: 4-2. Naast het sterke optreden van de keeper weigerden aanvallers van UNI vv nog twee opgelegde kansen te benutten.

2 reacties op “UNI vv klaart klus in ‘dolle’ tien minuten (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.