Categorieën
Uni VV 1

Rick Degenaar staat opnieuw op scherp (edestad.nl)

LUNTEREN – Rick Degenaar had drie weken geleden met drie doelpunten een groot aandeel in de wederopstanding tegen Excelsior Zetten. Toen werd een 0-3 achterstand goed gemaakt. Nu stond het ‘slechts’ 0-1 voor UniVV. Maar met weer drie doelpunten stond de 19-jarige spits van Lunteren opnieuw op scherp.

Lunteren begon sterk tegen de Nijmegenaren. De beloning ontbrak. Reden was dat Cornel van Eck, na een overtreding op Ruben van de Fliert, vanaf elfmeter miste. ,,Daarna was het van onze kant inspiratieloos”, liet de vanwege een enkelblessure toekijkende Wilfred Donkersteeg weten. UniVV was overigens ook niet gevaarlijk.

Een aantal supporters was nog op weg naar het veld, toen direct na de rust de 0-1 viel. Jesper Rözer was de schutter. ,,Eerlijk gezegd had ik er toen even een hard hoofd in”, bekende Donkersteeg. Die zag ook nog Jan Veldhuizen vanwege commentaar op de leiding weggezonden worden.

De trainer zag vanaf de tribune met veel genoegen Degenaar drie keer scoren. Daarbij stond Gerwin Hoogendoorn twee keer aan de basis. ,,Behoudens het tweede gedeelte van de eerste helft, hebben we vandaag heel goed gespeeld”, meende Donkersteeg.

Bron: edestad.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.