Categorie├źn
Uni VV 1

Hoe is het toch met onze ex-UNI vv’ers?

Brammetje B. verloor vandaag met zijn sv Holten (Oost, 5B) van het blijkbaar erg lastige TVO: 2-0. Da’s zonde, want zijn cluppie deed het juist zo aardig; de eerste drie wedstrijden gingen namelijk allemaal gewonnen. Of Bram al schenen geraakt wordt, is niet duidelijk. Dat mag hij hieronder in de reactiepanelen uitleggen.

Basje B. doet het met zijn Excellent uit Oploo (Zuid 2, 5G) excellent. Hij won vandaag met 2-1 van het altijd lastige Constantia. Van de eerste vijf wedstrijden won Excellent er vier en speelde er eentje gelijk. Alleen SES (sociaal economische status?) Langenboom wist al zijn vijf wedstrijden te winnen. Of ook vandaag het sportpark weer uitverkocht was, mag hij hieronder uitleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.