Categorieën
Uni VV 1

van de site van de treffers……

De Treffers zaterdag 1 lijdt eerste thuisnederlaag

De derde wedstrijd van het seizoen was tegen Uni vv, het studententeam uit Nijmegen. Uni vv had evenals de Treffers moeite met de eerste wedstrijden in de derde klasse. Op voorhand een zespunten duel dat gewonnen moest worden.

Met deze instelling begon de Treffers dan ook aan de wedstrijd. Er werd goed gecombineerd en vroeg druk gezet op de helft van de tegenstander. Dit resulteerde in het eerste schot op doel na zo’n tien minuten voetballen. De Treffers kwam steeds dichter bij het doel van Joris van Meel, oud reserve doelman van Treffers 1. Na een schitterende voorzet vanaf de linkerkant volleerde Maurice de bal over het doel. Een minuut later ging Angelo alleen op de keeper af, na een goede steekpass van Sander. Helaas werd het net niet gevonden. Na 20 minuten spelen werd de eerste overtreding gemaakt, volgens scheidsrechter Blom gelijk goed voor een gele prent. Deze scheidsrechter floot verder een slechte pot, wat resulteerde in enkele onnodige gele kaarten aan beide zijdes.
Na 40 minuten spelen kreeg de Treffers één van de eerste corners. Angelo gaf de bal op de eerste paal. Koen kwam perfect inlopen en kopte vervolgens op de keeper. Deze stompte de bal op zijn beurt weg. De afvallende bal was voor Angelo die met een bekeken lob de keeper verschalkte, 1-0. Dit was tevens de ruststand. Een verdiende voorsprong voor de Roodzwarten, die een uitstekende eerste helft afwerkten.

De tweede helft kende een heel ander gezicht. Uni vv kwam beter uit de startblokken, wat resulteerde in enkele mogelijkheden. De Treffers kwam er de tweede helft eigenlijk niet aan te pas, op een mogelijk van Angelo na. Uni troefde de Treffers op alle fronten af, waardoor er binnen tien minuten drie keer gescoord werd, mede door onoplettendheid in de verdediging en een benutte strafschop. Na 90 minuten stond de 1-3 eindstand op het bord. Helaas voor de Treffers blijft het na drie wedstrijden steken op drie punten, behaald in de eerste wedstrijd.

Één reactie op “van de site van de treffers……”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.