Categorie├źn
Uni VV 1

UNI boekt tweede zege van het seizoen (Gelderlander)

UNI vv won voor de tweede keer op rij en voor de tweede keer dit seizoen.

Treffers – UNIvv 1-3
In een wedstrijd met twee gezichten was de eerste helft voor de Groesbekenaren. Ze namen na 25 minuten na een afgeslagen corner de voorsprong; Angelo Knoop mikte in de bovenhoek: 1-0. In de tweede helft overklaste UNI de thuisclub. De 1-1 en 1-2 ontstonden uit identieke situaties. Jaap Rohof kopte twee keer raak. Een overtreding op Rohof was de aanleiding voor een strafschop. Sjoerd Reutelingsperger bracht vanaf de stip de eindstand op 1-3. Trainer Art Hendriks van De Treffers: ‘We moeten wennen aan het niveau en anderhalf uur sterk zijn. Vandaag hadden we na rust een terugval.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.