Categorieën
Uni VV 1

UNIvv1, bedankt!

Pim en Bruno voor het loshalen van de hardboardplaten. Willem en Wouter voor het behang afkrabben (ja, echt…). Bert en Gerben (two times, two times) voor het leggen van de vloer. Bram en Joost voor alle verhuisdozen. Bram voor de tophooitasjes. Sjoerd voor het frezen van twee enorme douchesleuven. Sandra voor het op de knieën afkrabben van lijmresten van onze keukenvloer. Nicolette voor het schuren en schilderen van onze balkondeuren. Mirjam voor het schuren en verven van de WC-deur. Beukie, voor alle gedane klusjes (en alle klusjes die nog komen gaan…). Alle gasten die net voor de seizoensevaluatie zo gek waren om nog even ons huis leeg te laaien. Alle gasten (en meiden!) die zo gek waren ons oude huis leeg te halen en nieuwe huis vol te storten. En natuurlijk alle UNIvv1-vrouwen voor het mogen lenen van hun mannen. Jullie worden enorrrm bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.