Categorie├źn
Uni VV 1

Dinsdag 18:00

Dinsdag spelen we thuis om 19:00 uur tegen Alverna (zondag 2e klasse I) . Aanwezig om 18:00 uur!

Maandag ben ik ook op het usc op trainingstijd, dus wie er nog zin heeft in een balletje te trappen kan komen!

9 reacties op “Dinsdag 18:00”

Hey Pim, ik ben wel van plan te komen vanavond. Ik weet niet hoe druk het wordt maar anders wat vrije trappen oefenen en een potje tienen of behoort 4 tegen 4 tot de mogelijkheden?

Boys, ik zit vanavond weer in het krachthonk. Nog drie, vier weekjes gewichten heffen en ik mag het veld weer op, kan me niet snel genoeg gaan, wat verschrikkelijk saai is dat toch. Kom morgen de jeuk nog wel even extra opwekken door op de tribune plaats te nemen. Succes vanavond met de looptraining voordat de ballen uit het netje mogen. Greetz, Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.