Categorieën
Uni VV 1

Bram B. neemt afscheid van zijn UNIvv1!

Bram B., ook wel bekend als de enkelbreker, de knieschupper en de achillespeesvernieler, gaat vanaf komend seizoen de velden in en om Holten onveilig maken. Op de dag van zijn verhuizing neemt hij de tijd om zijn supporters en oud-teamgenoten toe te spreken. Bram, het ga je goed!

In het reactiepaneel kunt u zelf op uw manier afscheid nemen van onze Bram. ‘Op veel te jonge leeftijd is van ons heengegaan…’

3 reacties op “Bram B. neemt afscheid van zijn UNIvv1!”

Brammeke, begreep van m’n broertje al dat alles ook al op een veilige manier is uitgeladen en in je nieuwe huis is geinstalleerd! Mooi dat alles zo snel is gegaan! Alle goeds in je nieuwe heimat en we zien je in ieder geval komende winter terug tijdens een vriendschappelijk (Bram, ik herhaal: vriendschappelijk!!) potje ballen.

Bramster,

Wat een negatief bovenschrift, zeg. Bah! Alsof jij alleen maar enkels kunt breken en tegen knieën kunt schuppen! Jij kunt veel meer. Denk aan wasmachines sjouwen (waar ben je wanneer ik je nodig heb?) en verhuisdozen regelen (held!).

Wanneer is trouwens de housewarming?

Brammie bedankt! Brammie bedankt! Brammie Brammie Brammie bedankt! (en Berthien ook, voor alle support)

Succes bij je nieuwe oude club (oude nieuwe?)! Heb je je inloopshirt al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.