Categorie├źn
Uni VV 1

Nederland – Uruguay in Ubbergen. Welkom!

Het voelt als pleister op de wonden (ik had natuurlijk in het stadion moeten zitten!) dat ik jullie mag uitnodigen op mijn landgoed in Ubbergen (nee, ik ga geen zelfmoord plegen als ze verliezen!). Het tuinhuis is versierd met oranje nostalgia en het bier staat koud. Een soort pre-party dus voor zaterdag. Welkom allen vanaf 19:30! Het kan wel eens een historische week worden…

11 reacties op “Nederland – Uruguay in Ubbergen. Welkom!”

Wij komen ook graag, maar dan moet het rustig zijn in het ziekenhuis, vanaf 21.30 uur ben ik oproepbaar, maar wie wil er nu op zo’n momoment naar het ziekenhuis (Maak ik zelf de roosters…….)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.