Categorieën
Uni VV 1

Declaraties weekendje Haarlem

Omdat ik enkele weken moest bijkomen van dit geweldige weekend ben ik nog niet toegekomen aan de eindafrekening. Het wordt nu echter wel eens tijd, dus ik wil iedereen vragen hier even te laten weten wat ie betaald heeft en hoeveel (benzine, boodschappen, parkeerkosten). Volgens mij heeft ook nog niet iedereen vooraf het verblijf betaald, dus dit zal ook meegenomen worden in de afrekening. Daarnaast zijn er jongens die niet (een Joris), of slechts half (een Beukie) zijn mee geweest, dus zij krijgen nog wat terug. Jongens die om andere redenen niet het volledige weekend hebben meegemaakt moeten gewoon ’t volle pond betalen. Jammer Flipse!

10 reacties op “Declaraties weekendje Haarlem”

Nog steeds winnen van jong: onbetaalbaar
Voor de rest Mastercard.

Ik heb trouwens het weekend nog niet betaald en voor de rest ook niks betaald, maar ik zit nogal krap bij kas dus doe maar rustig aan.

Weer een doos vol ongebruikte condooms over, maar die waren nog over van vorig jaar, en het jaar daarvoor en het jaar daarvoor, dus al afgeschreven. Verder de kosten zoals eerder al doorgesmst. Huub declareert bij deze 40euro benzine en een tie-wrapje. Groeten, Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.