Categorieƫn
Uni VV 1

Weekendje Haarlem: vertrek en vervoer

Over anderhalve week is ’t alweer tijd voor een nieuwe mijlpaal in de Uni VV-historie: het weekendje Haarlem! Chris schijnt al weken in training te zijn om de kilometers van stad naar hostel ’s nachts rennend af te leggen, Koen heeft alle vrijgezelle meisjes al aangekondigd dat ie er aankomt en Huub is al gesignaleerd op de golfbaan om te oefenen voor het footgolf, omdat ie z’n grote mond waar moet maken (heb je uberhaupt je dienst al geruild trainert?)

Maar terzake: we moeten daar natuurlijk vrijdag ook allemaal aankomen. Bedenk daarom alvast of je vrijdag 11 juni ’s ochtends, tussen de middag of pas tegen ’t eind van de middag gaat afreizen richting Haarlem. Denk ook even aan de files, het kan in de spits wel eens langs duren om in Haarlem te geraken….
Overleg ook even met je vrouw (mag ook je moeder zijn) of je een auto mee kunt krijgen (bussen mogen ook Merijn). Oja, Melvin is 30 jaar getrouwd en gaat niet mee…
We zijn met 25 man (ja echt…), dus 5 (en liever 6) auto’s zijn nodig. Komende donderdag op de BBQ zal ik dan inventariseren wat iedereen doet, dan zet ik daarna het vervoerplan op de site.

Om alvast in de stemming te komen, een fotootje van vorig jaar…

brugge

12 reacties op “Weekendje Haarlem: vertrek en vervoer”

Ik zou op z’m vroegst om 14.00 uur kunnen vetrekken uit Nijmegen, maar eind van middag is ook prima.
Ik heb geen auto tot mijn beschikking, maar wel heel erg veel zin in dit weekend!!

En Bruun, aangezien we op de maandag vrij hebben, de vraag: Kunnen we eventueel nog een nachtje langer verblijven in het hostel? Auto wordt gechecked.

Ik kan pas na mijn stage komen dus tegen het eind van de middag. Heb ook niet echt veel zin om dan 18 uur in de file te staan dus ik denk dat ik gewoon met de trein kom.

Ik kan in principe al donderdagavond in Haarlem zijn, maar vrijdag morgen is ook goed. Auto gaat niet lukken, ik heb wel een ov-jaarkaart (oftewel, met te weinig auto’s ga ik met de trein!).

Leuk plan Pim, maar gezien andere verplichtingen die vrijdag kies ik ervoor met de auto te gaan (anders kom ik wel erg laat over..).
Gijs en andere laat-vertrekkers, ik heb een auto ter beschikking en ben van plan eind van de middag te vertrekken, maar omdat dat midden in de spits is, lijkt het me beter iets na de spits te vertrekken. Ik zal voor een lekker happie eten zorgen, vertrekken we tegen een uur of 6, half 7, zijn we er tegen een uur of 8 en dan: party!!
ps: kan wel een dakdrager voor fietsen meenemen..

Klink aanlokkelijk dat fietsplan, maar moet helaas gewoon werken. Kan dus op z’n vroegst eind van de middag/begin van de avond vertrekken. Helaas geen auto tot m’n beschikking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.