Categorieën
Uni VV 1

Vervoer naar Haarlem part 3

Even een overzichtje:

Eind van de ochtend:
Willem (auto)
Kevin
Wout
Marienjo
Bert (auto)
Jaap
Bauke
Bruno (auto vanaf Zeist)

Fiets (?):
Pim
Dirk
Jesper

Begin van avond:
Gerben (auto)
Bram
Huub
Hans (auto)
Gijs
Barry
Sjoerd (auto)
Luuk
Joost
Koen

Rechtstreeks:
Bas (auto)
Chris (auto)
Wouter (zaterdag)

De avondploeg heeft dus wel 3 auto’s nodig (Gerben, Sjoerd en Hans). De ochtendploeg zou aan 2 genoeg kunnen hebben. Dan moeten er wel 3 vrijwilligers eerst met de trein naar Driebergen-Zeist komen. Willem/Bert, laat maar weten wat je liever doet.

30 reacties op “Vervoer naar Haarlem part 3”

“Bert en Willem vertrekken ’s ochtends vroeg”, dat klinkt als een contradictie in terminis. Of is deze slechts ogenschijnlijk? In dat geval, want zoals we allemaal weten is juist de paradox het voorportaal van de symbiose, kan het zomaar zijn dat Bert en Willem “het vertrek” ontmoeten op het tijdstip 11uur. Het kan ook later worden, aangezien het dat altijd wordt, later.

Ga in de avond, vertrek rond een uur of 18.30-19.00 uit nijmegen. Weet alleen nog niet zeker of ik een auto heb. Als dat wel zo is, dan heb ik plek over, anders kruip ik graag bij een ander in de auto. Meer mensen die rond dat tijdstip gaan?

De school bestaat 60 jaar en we mogen dit spektakel als schoolband opluisteren met een optreden. We beginnen om 1700 te spelen dus ik denk dat ik op z’n vroegst om 19.30 kan vertrekken. Ik denk wel dat ik de auto af kan troggelen dus als er meer mensen met de late lichting meewillen laat het dan even weten!

Maakt me overigens niet uit bij wie ik zit. Ga liever vanaf Nijmegen met iemand mee dan eerst nog treinen. Maar als het moet, moet het.

ik heb een auto tot mijn beschikking. Ik weet niet hoeveel er zijn die bij de late ploeg zitten (nu tel ik Sjoerd, Barry en Luuk) kunnen we misschien met 1 auto gaan, bij meer latertjes met 2 auto’s.

Bram en Huub hebben de plekken in mijn auto opgeeist, dus ook mijn auto (met beperkte capaciteit) is vol.
Hans, wellicht leuk samen te rijden. 18.00 – 18.30 uur vertrek?

Mooie woorden Willem. 11:00 lijkt mij een heel schappelijke tijd. Vooralsnog zijn er weinig aanmeldingen voor de ‘ochtendploeg’. Wellicht dat één auto ook voldoende is.

Ondanks de voorspelde regen (strandvoetbal en footgolf in gevaar?) wil ik vrijdag gaan fietsen vanaf Utrecht. Maar zo vroeg mogelijk, dus hoe laat kunnen jullie, Koen, Jesper en Dirk?

Even resumerend willen: Gerben, Gijs, Bram, Huub, Hans, Barry, Luuk met de late lichting mee. Dat zou betekenen dat dit in twee auto’s (Gerben en Hans) zou moeten passen. Gerben had het over 18.30 vertrek maar dat red ik echt niet, 19.15 moet denk ik wel lukken. Ik kan eventueel wel voor de tomtom zorgen!

Jaap en Joost hebben nog niet gereageerd. Ik zal ze even een postduif sturen wat hun plannen zijn…

Met hooguit een plastic tas bagage pp en de benen in de nek past er vier man in m’n Matiz. Maar aangezien er ook nog wat bagage van een aantal wielrennes vervoerd moet worden, lijkt me een extra auto geen overbodige luxe.

Ik heb die namen er enigszins willekeurig ondergezet, om jullie te helpen een keuze te maken. Maar als je per se bij Bert wilt mag dat van mij ook wel 😉

We hebben nu dus 10 man voor de avondploeg, Milon moet zondag naar een verjaardag in Den Bosch en ik vind het vervelend om haar met het openbaar vervoer daarheen te sturen. Dus is er iemand van de avondploeg die wellicht nog een auto kan regelen?

Als ik het lief vraag kan ik wel de auto mee krijgen. Als ik het nog liever vraag de Opel Astra van mijn vader ipv de Volkswagen Lupo van mijn moeder die 18x zo klein is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.