Categorieën
Uni VV 1

Persbericht: UNIvv1 verlengt contracten met trainersstaf

Het voltallige bestuur van UNIvv uit Nijmegen – bestaande uit voorzitter Ger Keukens, penningmeester Ger Keukens en secretaris Ger Keukens – heeft overeenstemming bereikt over contractverlenging met hoofdtrainer Pim Geerling en assistent-trainer Huub Meijerink. Beide contracten werden met 1 jaar verlengd.

‘Geerling en Meijerink zijn er in hun eerste jaar als trainer in geslaagd een hecht collectief te smeden dat meteen promoveerde naar de 3e klasse’, aldus voorzitter Keukens. ‘We hebben alle vertrouwen dat Geerling en Meijerink deze lijn het komend seizoen gaan doortrekken.’ De onderhandelingen tussen club en trainers verliepen aanvankelijk moeizaam. Keukens: ‘Gelukkig waren de heren uiteindelijk bereid per jaar genoegen te nemen met een boekenbon van twintig euro.’

Ook Geerling en Meijerink zijn content dat zij hun werk op sportpark Gymnasion mogen voortzetten. Geerling: ‘Ik ga graag met deze jonge groep verder: er zit nog veel rek in. Ik wil graag hogerop en zie met UNIvv mogelijkheden.’ Ook assistent Meijerink is tevreden: ‘Het is fijn werken in de schaduw van trainer Geerling. Hij is een man van wie ik nog veel kan leren en ik ben blij dat ik dat nog minimaal een jaar langer mag doen.’

Op de avond dat voorzitter Keukens de contractverlenging van Geerling en Meijerink bekend maakte, vond ook de verkiezing tot ‘UNIvv Speler van het Jaar’ plaats. Deze eer viel dit jaar middenvelder, youngstar en aanvoerder van de nacht Kevin Schuurmans ten deel. Zijn medespelers, aan wie hij zijn prijs te danken heeft, roemen Schuurmans om zijn hoge trainingsopkomst, goede feesten en zijn vaste supportersschare (bestaande uit pa en moe Schuurmans).

UNIvv1 promoveerde afgelopen maand overtuigend naar de derde klasse zaterdag. De Nijmeegse (oud-)studentenclub gunde de titel nog wel aan Alverna, maar wist in de nacompetitie Zelos overtuigend van zich af te slaan.

Heb zojuist dit persbericht naar De Gelderlander verstuurd. Eens kijken of het in de krant komt…

2 reacties op “Persbericht: UNIvv1 verlengt contracten met trainersstaf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.