Categorieën
Uni VV 1

Mama Appelsap

Mannen, deze is geniaal, op maat gesneden voor 1 der UniVV-ers en dus voor ons allen! ’n Nieuw lied ter ondersteuning van onze warming-up of onze haka?
Zit ik gisteren lekker onderuitgezakt op de bank studio sportzomer te kijken. Het is richting half twaalf en allang tijd om naar bed te gaan, maar je herkent het wellicht; die sport boeit en je blijft nog heeeel even kijken. Tegelijkertijd weet je ook dat het alleen maar gezever is van die gasten aan tafel en je er nou niet echt wijzer van wordt, laat staan dat de tijdsinvestering zich laat uitbetalen tijdens de Uni voetbal quiz. Ik zal toch wel weer als laatste eindigen… Ik doezel nog iets verder in slaap als de eindtune begint… tot de woorden langzaam tot me doordringen: Wordt het nu werkelijk gezongen? Droom ik? Jongs, het was een heerlijke droom, en het blijkt een heerlijke werkelijkheid.
Nu heeft de NOS altijd wel geweldige nummers, bij “langs de lijn”, “radio tour de France” en als begin- en eindtunes bij de OS, EK’s en WK’s. Maar deze is echt geniaal. Zet het geluid even iets harder en geniet van de lofzang, gericht aan 1 der UniVV-ers (en geniet van de fantastische clip). Heerlijk.

Één reactie op “Mama Appelsap”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.