Categorieën
Uni VV 1

Haarlem: alle info

Update 2: Beddengoed hoeft niet mee, handdoekje is wel handig. Ik was vorige week toevallig ook in een StayOkay, en daar lagen geen handdoeken op de kamer. Vergeet ook je zwembroek en badhanddoek niet!
En iemand moet ook effe een fototoestel meenemen voor de teamfoto (Joris en Merijn plakken we er later wel bij…)

Update: Bert, je auto is niet meer nodig, omdat Jaap en Bauke ’s avonds gaan. Dus misschien wil Kevin alsnog met de trein naar Zeist komen, zodat BertjeBertje met Willem mee kan?

We zijn eruit qua vervoer! (denk ik…) Zie hieronder de autoindeling. Regel ’t onderling even met ophalen enzo, dan moet ’t allemaal goed komen.

11.00 uur:
– Willem (auto), Wout, Marienjo, Bert
– Bruno (auto vanaf Zeist)
– Pim, Jesper (fiets)

Begin van avond:
– Gerben (auto), Bram, Huub
– Hans (auto), Gijs, Barry, Jaap
– Joost (auto), Luuk, Sjoerd, Koen
– Bauke, Dirk

Bas, Chris en Wouter gaan rechtstreeks richting Haarlem.

Hier nog wat extra info over ons hostel etc.
We verblijven in Hostel Stayokay aan het Jan Gijzenpad 3 in Haarlem.
website

Het hostel ligt niet midden in ’t centrum (zo’n 4 km erbuiten), maar er vertrekt een bus vlak voor de deur. Er zijn geen koelkasten op de kamers, maar je kunt misschien wel wat sixpackjes meenemen als je een rondje wilt geven Marienjo. Een bvo’tje is altijd handig natuurlijk…

De ochtendploeg is mooi op tijd in Haarlem om ’s middags een kroeg op te zoeken voor de openingswedstrijd van ’t WK. (Zuid Afrika – Mexico 16.00 uur).

Zoals jullie kunnen zien op weeronline wordt ’t prima weer voor een voetbalwedstrijd op ’t strand op zaterdag middag en het footgolfen op zondag. Met het programma voor ’s avonds en ’s nachts is aanvoerder van de nacht Schuurbips druk geweest.

Het is mogelijk om maandag pas terug te gaan en er dus nog een overnachting aan vast te plakken.

Omdat Joris dit jaar verstek laat gaan zoek ik nog een fotograaf die een handzaam fototoestel heeft om de betere foto’s te maken overdag en vooral ’s nachts. Joost, maak jij weer een vervolg op In Bruges II?

Jiehaaaaaaaaaaaa…!

26 reacties op “Haarlem: alle info”

Heeft er nog iemand een plaats vrij die na half 4 vertekt?

ik moet namelijk verplicht tot 3 uur met mijn studie bezig gaan…

Jaap gaat toch ook ’s avonds, met Hans mee.
Gerbens scootmobiel zit ook al vol.
Joost heeft wel een grote familycar, maar weet niet of dat met 5 man gaat lukken. Bel ‘m anders even. Ik heb z’n telefoon nummer naar je gemaild.

Ik sluit me aan bij de woorden van Dirk, kom ook pas begin van de avond/eind van de middag. Zie dat het al vol is (?), maar een treinreis is geen probleem, heb nog een aantal boeken liggen die uit moeten.

Laat ik Bert nu helemaal alleen achter?

Inderdaad, boys… Ik ben er komend weekend niet bij. Ik sla het advies van ervaren klussers Sjoerd, Willem, Joost en Wouter in de wind en ga niet ‘mijn zinnen verzetten’, maar in plaats daarvan een weekend lang sleuven frezen, tegels hakken en behang afstomen. Of het slim is? We’ll see. Of ik er van baal? Jazeker. Of jullie mij nodig hebben om een mooi weekend te hebben? Dikke nee.

Zo, kan ik zaterdagavond tenminste nog even met de UNIvv1-dames de stad in… 😉

Bij de weg, @Bruno: goed bezig, kerel. Je bent mijn Chef Weekendje Weg van het Jaar! Kevin, regel jij even een beker?

Als dit het niveau wordt van het avond- en nachtprogramma dan heb ik wel héél veel bier nodig… Maar dat komt vast goed 😉

Ga nu pitten, morgen om 11:00 uur sta ik op het sportcentrum (dus ik ga om 10:15 uur uit Dukenburg weg). Mocht het anders zijn, moet je me maar ff contacteren. Tot morgen!

Boys, het wordt 12uur vertrek. Wie verzorgt de lunch en wie neemt koude pretpalen mee voor de eerste uurtjes? Station of bij mij lijkt me t handigst. Laat maar horen hoelaat waar! Boys bis morgen!!!

@Hans: Hans ik vind het een goed idee om ergens te verzamelen! Maar ik zeg nogmaals ik ben denk ik pas om 19.00 thuis, maar heb mijn tas wel al gepakt dus ik kan meteen weg. Ik kijk vanmiddag nog wel even op de site of er nog afspraken zijn gemaakt! Heb er zin an!

De bagage is verdeeld (bagage Pim en Jesper is met Willem mee) en Bauke gaat met mij mee. Joost, als jij Dirk nog mee kan nemen, is alles geregeld. Wij vertrekken om 18.00 uur uit Nijmegen (zodat wij waarschijnlijk tegelijk met Joost aankomen…).
Mannen, het gaat een mooi weekend worden.
Gegroet en tot vanavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.