Categorie├źn
Uni VV 1

Gezocht: Sjors de Sjouwers

Mannen. Vanavond worden we vanaf 18.30 uur in de tuin van aanvoerder (en aftredend speler van het jaar) Wouter de Beukelaer verwacht. Graag kom ook ik langs, maar daar heb ik – zoals eerder vermeld – wel even jullie hulp voor nodig. Vrijdagochtend vroeg (lees: 6.30 uur…) komt er namelijk een mannetje langs dat gif in ons huis komt spuiten om Harry Houtworm kapot te maken. We moeten er dan voor zorgen dat ons hele huis leeg is. En op de eerste verdieping staan nog een paar zware kasten die naar beneden moeten.

Hoop dan ook dat er rond 18 uur wat gasten zijn die langs willen komen op de Berg en Dalseweg 326a om even mee te sjouwen. Daarna moet ik zelf nog wel even de vloer waarop al die spullen staan slopen, maar dan kan ik om een uurtje of 19.30 uur ook naar het festijn. Zin in!

3 reacties op “Gezocht: Sjors de Sjouwers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.