Categorie├źn
Uni VV 1

Gezocht: mafkezen!

Morgen wordt de ijzeren balk die ervoor moet zorgen dat ons huis blijft staan (en we de muur tussen keuken en wonnkamer weg kunnen halen). Nu heb ik alleen het probleem dat ik die balk niet in mijn eentje (en ook niet samen met Barry de Aannemer) van zijn aanhangwagen ons huis in krijg gesleept. Dus? Dus ben ik op zoek naar twee of drie mafkezen die samen met mij en Barry de balk naar binnen willen sjouwen. Kost je vijf minuutjes van je tijd. Wanneer het moet gebeuren? Morgen(=vrijdag)ochtend, 7.45 uur. Tot dan!

4 reacties op “Gezocht: mafkezen!”

Ik wil wel komen maar dan iets eerder! Ik moet om 7.56 de trein hebben dus 7.45 is was laat maar als het echt maar 5 minuten duurt, zou 7.40 al ok zijn. Laat maar weten of je me nodig hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.