Categorieƫn
Uni VV 1

Weekendje Haarlem: Footgolf?

We gaan van ’t ene hoogtepunt richting ’t andere… Na de glorieuze promotie afgelopen weekend en de Uni VV Speler van het jaar BBQ volgende week, begint ook het afsluitende weekendje weg al op te schieten!
Aanvoerder van de nacht Kevin had hiervoor een goeie suggestie. Op de Golfbaan van Spaarnwoude, niet ver van Haarlem, is er zondag 13 juni namelijk een Footgolf dag. Met een groepje van 5 kun je dan vervolgens alle holes af. Lijkt me de uitgelezen mogelijkheid om aan te tonen dat jij de beste traptechniek en het meeste inzicht hebt van Uni VV 1. Ik heb even gemaild met de organisatie en we kunnen om 12.15 terecht en de kosten zijn 25 euro pp. Ik heb alvast een optie genomen, maar democratisch als we zijn wil ik bij deze iedereen even vragen of ie dit ook een goed idee vindt. Als je niet kan/wil/het te vroeg vindt etc, laat even weten, dan houden we daar rekening mee.

Check hieronder de promo van Footgolf om te zien hoe ’t wel en niet moet. Let ook even op de outfits šŸ˜‰

14 reacties op “Weekendje Haarlem: Footgolf?”

lijkt me heerlijk om na wedstrijdjes onderwaterzwemmen en triviant ook weer eens iets te winnen met een voetbal….Ook goed te zien dat na een seizoen vol estafettes, “afwerk” wedstrijden en puntensystemen de aanvoerder het competatieve na het seizoen doorzet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.