Categorie├źn
Uni VV 1

Uni, Brakkenstein en De Treffers samen omhoog (Gelderlander)

NIJMEGEN – De zaterdagteams Uni VV, De Treffers en Brakkenstein promoveren gezamenlijk vanuit de vierde klasse A naar de derde klasse. Alle drie rekenden ze in de nacompetitie over twee duels af met hun tegenstander.

Universiteitsploeg Uni klopte Zelos eerst met 2-0, en wonnen ook in Nijmegen, met 3-2. Brakkenstein verloor een week geleden nog met 5-3 bij Redichem, maar zegevierde thuis met 3-0. Het zaterdagteam van De Treffers van trainer Art Hendriks versloeg Wilsum eerst met 4-0 en kon zich vervolgens een 3-2 verlies bij Wilsum permitteren.

De drie ploegen nemen in de derde klasse de plek in van Oranje Blauw, dat afdaalde naar de vierde klasse. Voor Uni betekent de promotie een direct terugkeer in de derde klasse. Het universiteitsteam degradeerde een jaar geleden na ruim tien jaar uit de derde klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.