Categorie├źn
Uni VV 1

Succes!!!!

Mannen, morgen moet het gaan gebeuren. Ik kan er helaas niet bij zijn, er zijn andere zaken die belangrijker zijn dan een potje voetbal. Ik hoop dat ik morgenavond zo trots als een pauw richting jullie kan komen. In principe pak ik ’s avonds het aanvoerders-schap weer op, dus daar hoeven jullie je geen zorgen over te maken! Als we net zo spelen als vorige week komt het helemaal goed! Succes mannen!

ps. aanmerkingen op foutjes in de tekst zijn welkom, zeker over het woord aanvoerders-schap heb ik mijn twijfels!

3 reacties op “Succes!!!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.