Categorieën
Uni VV 1

Come on Uni vv!

Mannen, ik krijg sterk het gevoel dat we denken dat we al gepromoveerd zijn! Dat zijn we nog lang niet. We moeten vanaf nu niet meer blij zijn over het goede resultaat van afgelopen zaterdag, maar bezig zijn met de wedstrijd van aanstaande zaterdag. Ik kan me nog een nacompetitie herinneren (ergens begin deze eeuw) waarin wij de eerste wedstrijd kansloos met 3-1 verloren, maar de return met 3-0 wonnen. Het kan dus nog alle kanten op! Bovendien, als ik zo de verslagen lees hebben we met de overwinning afgelopen week ook wel wat geluk gehad. We moeten de return zien als een wedstrijd op zich, de laatste finale. Dus: keihard trainen morgen en knallen zaterdag!! Come on Uni vv!!!

Één reactie op “Come on Uni vv!”

Kan zien dat jij weer helemaal uitgerust bent op vakantie en op scherp staat Gijs 😉

Top! Mooie woorden.
Hup Uni VV!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.