Categorieën
Uni VV 1

Aangeboden: oefenbaby

Aangezien ik opeens dienst blijk te hebben tijdens ons legendarische weekendje weg, moet ik alle zeilen bijzetten om nog een ruil te kunnen maken. Eventueel kan ik hiervoor een oproepdienst tijdens Hemelvaartsdag gebruiken. Omdat Marit dan nachtdienst heeft, zoek ik iemand die as donderdag tussen 10 en 17 uur toch in (de buurt van) Nijmegen is en bereid is op Silke te passen indien ik onverhoopt (dat is alleen als er geopereerd moet worden) even naar het ziekenhuis moet.

8 reacties op “Aangeboden: oefenbaby”

Hilde bedankt voor je aanbod; nu had ik iets te onderhandelen, maar helaas kan betrokken collega dat weekend in juni ook niet….er zijn nog 2 collega’s over om een dienst/weekend mee te ruilen. Wat betreft het oppassen: ik wil donderdag wel even bij jullie langkomen, en woensdagavond 19 mei hebben we ook nog iemand nodig als wij naar Sara Kroos gaan….

Nee hoor, hoef je Silke niet mee naar toe te nemen want Bruno kan de hele avond oppassen en ik ook vanaf een 20:00 uur 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.