Categorie├źn
Uni VV 1

UNIvv1.nl is een topsite!

Sinds 13 september 2005 maken wij gebruik van de URL univv1.nl. Een top-URL, zo blijkt wel uit de statistieken. Wisten jullie bijvoorbeeld dat we in heel 2009 48.301 bezoeken hebben gehad? En dat er tijdens die bezoeken 1.068.872 pagina’s zijn bekeken? Gemiddeld krijgt onze site 150 bezoeken per dag.

Niet verkeerd, hoor ik jullie denken, maar waarom vertelt die gast dat allemaal? Simpel, omdat’ie jullie geld nodig heeft! De domeinnaam en de hosting kosten me namelijk zo’n 75 euro per jaar. Geen heel onoverkomelijk bedrag, maar wel als je dat jaren achter elkaar moet betalen (en net een krot hebt gekocht)… Daarom zou ik jullie om een donatie willen vragen. Als iedereen nu eens een euro of 5 aan mij doneert (arme studenten 4, rijke mensen uit Beek en artsen 6), dan kom ik een heel eind en ben ik dit jaar uit de kosten.

Zal vanavond een oude sok meebrengen waar de eerste lading munten in gegooid kan worden… Mee eens?

Update: Op veler verzoek mijn rekeningnummer: 13.15.60.433. Kom maar op met die centen!

4 reacties op “UNIvv1.nl is een topsite!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.