Categorieën
Uni VV 1

UNIvv1 droogt sv Nijmegen af…

Een singletje dat afgedraaid wordt op de snelheid van een LP. Of voor de jongere garde: dikke techno, maar dan met 60 beats per minute. Op die manier werd gisterenmiddag om 16.15 uur het clublied ingezet. Tergend langzaam, geen enkele kracht, loomheid alom. sv Nijmegen was zojuist met 9-0 aan de kant gezet, maar toch was er geen euforie. Er leek zelfs iets van teleurstelling in de lucht te hangen. Oké, we hadden er veel meer moeten maken. Oké, de organisatie was even een beetje zoek. En oké, Nijmegen had eigenlijk wel een tegendoelpunt verdiend. Maar als je met 9-0 wint, moet je eigenlijk gewoon niet zo zeiken.

Wat er dan wel aan de hand was? Misschien wel dat wij weer eens beseften dat wij helemaal niet in de vierde klasse thuis horen. Dat wij veel te goed zijn en dus MOETEN promoveren. Al is het alleen maar om dit soort wedstrijden volgend jaar te voorkomen.

Promotie. Het grote P-woord is gevallen. Volgens dit artikel uit De Gelderlander kan het komend weekend al gebeuren, volgens de info op de site van de KNVB moeten we daar nog twee nacompetitiewedstrijden voor spelen en is op 22 mei pas duidelijk of we het weer een stapje hoger mogen proberen.

Eén ding is duidelijk: we zijn op dit moment gewoon goed bezig; we zetten een goede serie neer en moeten die doorzetten. In de wedstrijd van komende week tegen Kesteren en die van die week erop tegen kampioen Alverna. En – hoewel De Gelderlander anders doet vermoeden – in de wedstrijden op 15 en 22 mei. Derde klasse, here we come!

2 reacties op “UNIvv1 droogt sv Nijmegen af…”

Ik denk dat we gewoon P/D wedstrijden moeten spelen. De opsomming lijkt namelijk te gelden voor volgend seizoen:
“De consequenties voor promotie/degradatie in het komende voetbalseizoen zijn als volgt.”
Althans dat lees ik uit het artikel in de Gelderlander.

Ah, het gaat in ieder geval wel over dit seizoen. Het artikeltje is op 11 juni 2009 online gezet, maar wel bijgewerkt op 13 maart 2010. Een beetje journalist zou dit toch up-to-date maken. Helaas zitten we in oost, in andere regio´s promoveren er wel twee. Ik hou 22 en 23 mei helemaal vrij!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.