Categorieƫn
Uni VV 1

SuperSunday!

Komende zondag, net na 16.15 uur, weten we het: wie is de kampioen van Nederland? Is het het Ajax van mastertrainer Jol, beste keeper van Nederland Maarten Stekelenburg en rotjoch Suarez? Of het FC Twente van sloper Douglas, Ronnie ’tussen de linies’ Stam en wezel Ruiz? Ik weet wat ik hoop, maar ik weet ook wat ik denk. En die twee zijn niet helemaal met elkaar in evenwicht…

Bij voldoende belangstelling ben ik van plan een beamertje te regelen, Eredivisie Live aan te sluiten en een heet middagje tegemoet te gaan. Vraag is dan ook: wie heeft er zin om komende zondag mee te maken wie er kampioen van Nederland wordt?

10 reacties op “SuperSunday!”

Als vrouw- en kindlief het goed vinden ben ik erbij! Maar net na zo’n verhuizing weet ik of het zo handig is. Je hoort nog!

ook ik sluit me graag aan.
Sorry dat ik er vandaag met de verhuizing niet bij kan zijn. Ik zie nu pas je oproep en heb al een tijd wat gepland voor vandaag.

Was er graag bij geweest, maar ik zit verplicht in Haaksbergen. Zal daar dus Eredivisie Live in m’n eentje aanschouwen. Maar boeit verder ook niet, Twente pakt de drie punten gewoon!

Even ’n reactie namens Hans en mij; belangstelling hebben we zeker, maar helaas ook een verjaardag. Zonder tv en beamer, vrees ik! Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.