Categorie├źn
Uni VV 1

REMINDER: Vrijdagochtend Joost verhuizen!!!

Oranjepop in Nijmegen ziet er goed uit dit jaar! Good old bands als Bettie Serveert en Gotcha! zijn er. En Moke is van de partij. Geen reden dus om naar Utrecht of naar Amsterdam te gaan maar lekker in Nijmegen te blijven……en het biertje smaakt extra lekker en de danspasjes gaan extra soepel als je daarvoor de spieren even los hebt gemaakt met een paar dozen sjouwen! Zou te gek zijn als jullie op koninginnedag van 10:00 – 15:00 zouden willen helpen met ’the move’ naar Ubbergen!

11 reacties op “REMINDER: Vrijdagochtend Joost verhuizen!!!”

Hoop er bij te zijn. Misschien de avond ervoor een feestje in Tilburg. Als ik daar blijf slapen, wordt het de volgende ochtend niets. Slaap ik in Nijmegen, dan ben ik er bij. Appie, pakken wij samen weer de wasmachine?

Bij de weg: van 10 tot 15 uur? Als iedereen er gewoon weer is (net als bij Browno), zijn we gewoon weer binnen twee uur klaar. Ja toch, niet dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.