Categorieƫn
Uni VV 1

Alverna nog geen kampioen! UPDATE

Drie wedstrijden voor het einde mag Alverna zich al kampioen van de vierde klasse A noemen. In de afgelopen 19 wedstrijden heeft de ploeg 17 potten gewonnen, 2 keer gelijk gespeeld (in de 1e wedstrijd tegen Treffers en bij Brakkenstein uit), en noteerde het 0 (nul!) verliespartijen. Conclusie: die gasten hebben het gewoon enorm goed gedaan. Altijd scherp gebleven en tegen de kleine ploegen geen punten verloren. En dat verdient een compliment en een felicitatie. Alverna, veel succes in de derde klasse!

Maar! Op 7 mei staat nog altijd de wedstrijd UNIvv1 – Alverna op het programma. Zou toch machtig mooi zijn als we die gasten dan toch nog even drie punten afhandig weten te maken? Zin in!

Update: De uitslag van de wedstrijd Treffers – Alverna op voetbal.nl klopte niet, en dus klopte ook het bericht op alverna.com niet. Zie hier! We kunnen dus nog altijd kampioen worden! šŸ˜‰

3 reacties op “Alverna nog geen kampioen! UPDATE”

Dat zou inderdaad onmeunig mooi wehn. Klein puntje, Alverna heeft alleen tegen Brakkenstein gelijkgespeeld en Treffers 2x gewonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.