Categorieën
Uni VV 1

Mattijs Mol held van UNIvv1

Nou, Laura, laat die kinderen maar komen: Mattijs heeft na vandaag wat om ze te vertellen. De invalkeeper – die lekker aan de stoelpoten van de huidige eerste keeper aan het zagen is – hield in de slotfase van de oefenwedstrijd tegen Dodewaard een pingel tegen en redde daarmee een punt. Ook ranselde hij op onorthodoxe wijze een gevaarlijke bal weg en plukte hij heel soepel een balletje voor het hoofd van een tegenstander weg.

De wedstrijd was vooral voor de neutrale toeschouwer leuk om te zien: het eerste kwartier was voor UNI, de volgende twee voor Dodewaard. Ruststand: 0-3. Sja. De tweede helft maakte UNI niet de fouten die het in het eerste deel van de wedstrijd wel maakte. BertjeBertje beloonde het spel: hij kopte een schitterende airbal van Melvin in de touwen. Hierna was het Appie Woutink Time. Eerst krulde hij een vrije trap over de muur; even later draaide hij de bal in het kruis: 3-3.

En toen was het dus tijd voor Tijs. Wat een souplesse, rust en vertrouwen.Tijs, held van de dag! Complimenten (en relativerende woorden) graag in het reactiepaneel…

8 reacties op “Mattijs Mol held van UNIvv1”

Mooie woorden Joris; maar jij had die penalty ook gepakt! Belangrijkste is dat er de tweede helft een stuk feller gespeeld werd en Dodewaard veel minder tijd werd gegeven om te voetballen. Dit biedt veel perspectief voor de rest van het seizoen. En voor de duidelijkheid: op het moment dat Joris weer enigzins kan spelen, ga ik op zaterdagmiddag weer lekker boodschappen doen…

jongens, mooie prestatie. Woutje wat zal het bier lekker smaken vanavond! en Mol king of the come back? tot maandag…….zal aan jullie denken tijdens spinnen.

Sinds wanneer kunnen er punten gepakt worden in oefenwedstrijden, verslaggever?

En dat de tegenstander de tweede helft veel minder tijd werd gegeven om te voetballen dan de eerste helft lijkt me nogal wiedes, er resteert dan toch al gauw zo’n minuut of 45 minder.

Relativerend: hé martijn, ik kan nog beter een paal in de grond zetten!
Complimenteus: ik heb de hele wedstrijd gedacht dat we naar de klote zouden gaan met zo’n keeper. Valt me alles mee, slappe zak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.