Categorieën
Uni VV 1

Gewonnen!

Mannen,

Naast de winst tegen EMM, heb ik vrijdagavond ook een wedstrijd gewonnen. Het prestigieuze ‘Open Podium’ van Longa’30. Samen met 2 andere oud-Longa’30 spelers hebben we een verrassingsact opgevoerd, namelijk de Drei Tenore. Die wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Daarnaast is mijn eerste post een feit.

Tot maandag!

PS. Hoe was het gister?

7 reacties op “Gewonnen!”

Heeeeeeeerlijk! Behalve de speaker dan: ‘Ik zie een stukje zweet!’ Huh?

Gisterenavond was verschrikkelijk. Bruno en Willem speelden vals. Honden.

Bij de weg: van harte met je eerste post. Dat er nog maar vele mogen volgen!

Prachtig prachtig. En vals is noch een getal, noch gespeld met ’n Hoofdletter, dus ik zie het probleem niet. Ik hoor hier trouwens wel iemand piepen met deze vingerwijzing, en dat zijn dacht ik twee dingen die juist niet mochten. Wat ’n team, dat belooft nog veel dit jaar!

Koentje,
wat een multitalent ben je toch!
En over multitalenten gesproken, het overall klassement van het Hogehoed-spel (met een hoofdletter, dus het mag!) spreekt boekdelen……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.