Categorie├źn
Uni VV 1

14 juni 2010 vrije dag?

Een blik in de toekomst. We schrijven maandag 14 juni, 13.30 uur, ergens in een Nijmeegse woonkamer. Het weekendje weg zit er net op. Op het grote scherm schudt de aanvoerder van het Nederlands elftal de hand van zijn Deense collega. De eerste wedstrijd van Oranje op het WK staat te beginnen. Van de laatste zes wedstrijden tegen de Denen eindigden er vijf in een gelijkspel. Tijd voor een overwinning! Reden genoeg om een (halve?) vrije dag op te nemen, lijkt me zo. Wie is er bij?

3 reacties op “14 juni 2010 vrije dag?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.