Categorieƫn
Uni VV 1

Donderday for it last

Nadat ik de afgelopen weken een beetje verzaakt heb om verschillende redenen (tentamens, Amerika en ja de kou speelde ook een rol), wil ik donderdag toch nog even afscheid nemen van de groep voor ik naar de States vertrek. Mijn fris gewassen sportkleding zit al in mijn koffer, dus ik denk niet dat ik meetrain. Jullie kunnen mij echter om een uurtje of tien in de kantine verwachten om nog een keer te kunnen proosten op onze nog niet geheel vervlogen titelkansen.

4 reacties op “Donderday for it last”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.