Categorie├źn
Uni VV 1

Ineke Ineke Junior = Esther

Vanuit het Bert front kwam vandaag het blijde bericht dat Ineke vandaag bevallen is van een dochter genaamd Esther. Met moeder en dochter (en met Bert ook) gaat het goed. We hopen snel op bezoek te mogen komen! Geniet ervan!

14 reacties op “Ineke Ineke Junior = Esther”

Gefeliciteerd! Een bijna kerstkindje! Bert en Esther, een goede combinatie, zeker voor deze tijd! Bert – Afgeleid van het Germaanse ‘brecht’ wat ‘helder’ of ‘stralend’ betekent. Esther – Mogelijk afgeleid van het oud Perzisch met de betekenis: ster. (Over Ineke kon ik alleen vinden: “Hierover is helaas niets bekend”, maar dat mag de pret niet drukken).

jajajaja Bertje Bertje (double B), je hoort erbij. Mede namens Joost: Dit wordt de mooiste tijd van je leven! tot snel….come on BB come on!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.