Categorie├źn
Uni VV 1

Chris hangt zijn voetbalschoenen in de wilgen

Het is 26 december 2010, Tweede Kerstdag. Een dag waarop heel UNIvv huilt. Vandaag is het namelijk de dag dat Christian, Manon, Fiene en Siebe onze mooie stad verlaten en de rust van Roij opzoeken. De piano en wasmachine zijn versjouwd, de zandbak geleegd en de vlaggenstok verwijderd. En oh ja, de voetbalschoenen zijn in de wilgen gehangen. Familie De Groot, veel plezier in Brabant. In de zomer een mooi tuinfeestje in St. Oedenrode dan maar? We nodigen onszelf wel uit.

In de wilgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.