Categorieën
Uni VV 1

Uni wint eindelijk weer eens!

Zaterdag stond de wedstrijd tegen vv Nijmegen op het programma, dit team stond 1 plaats onder ons dus we waren gewaarschuwd, zeker na de wat tegenvallende prestaties van de laatste weken. Uni vv begon de wedstrijd sterk en stond na een paar minuten al met 1-0 voor via een goal van Merijn, hierna viel het een beetje stil. Er waren wel kansen maar over het algemeen was het wat statisch en te relaxed. Nijmegen kon niets en Uni had een groot overwicht maar deed daar eigenlijk te weinig mee. Zo werd de rust dan ook bereikt met een 1-0 voorsprong. In de rust waren de meningen wat verdeeld, we spelen aardig maar scoren te weinig. Gaan we zo door of gaan we druk zetten?
In de tweede helft duurde het nog even voordat de 2-0 erin lag. Goede voorzet van Wout die mooi werd ingekopt door Merijn. De ban was gebroken en Uni vergrootte de uitslag snel naar een 7-0. Doelpuntenmakers : Wouter, Willem 2x en Kevin 2x.

Één reactie op “Uni wint eindelijk weer eens!”

“In de rust waren de meningen wat verdeeld, we spelen aardig maar scoren te weinig. Gaan we zo door of gaan we druk zetten?”

Ik blijf van mening dat doorgaan met te weinig scoren nooit verstandig is. Vreemd dat daar de meningen over verdeeld waren… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.