Categorieƫn
Uni VV 1

Bundesliga 16 of 17 januari

In navolging van Joris’ goeie idee, heb ik eens even gekeken of onze buren in onze winterstop doorvoetballen en dat blijkt zo te zijn! 16/17 januari lijkt mij een geschikt weekend. Ik wil kijken of ik voor 1 van de volgende wedstrijden kaarten kan kopen:

16 jan 16.30 uur: Borussia Monchengladbach – VFL Bochum
16 jan 16.30 uur: Bayer Leverkusen – FSV Mainz
17 jan 17.30 uur: 1. FC Koln – Borussia Dortmund

Je kunt bij alle 3 online kaarten kopen. Dat is nog eens service!

Wie wil er mee en wat heeft de voorkeur?

Tschuss!

18 reacties op “Bundesliga 16 of 17 januari”

ik wil zeker mee. Mochengladbach heeft een groot stadion, beetje zoals de arena, het is dichtbij en het voetbal is echt heel erg lelijk. Er zijn daar ook veel lelijke mensen met spijkerjacks, snorren en bradwursten! Kortom, echt iets voor ons….

Goed opgepakt, Bruun. šŸ˜‰
Na Wouts goede argumentatie ga ik ook voor Monchengladbach. Bratwurst en lelijke mensen; is Monchengladbach een zusterstad van Nijmegen?

Te twijfelachtig of ik kan ivm mogelijke business trip. Kan ik me tzt nog aansluiten of zijn er geen kaarten te koop aan de deur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.