Categorieën
Uni VV 1

Zaterdag 17 oktober, pilsje op tooropstraat

Mannen, zondag word ik alweer 33!
Iedereen, van jong tot oud met of zonder vriendin, is zaterdagavond uitgenodigd om dit vanaf 2100u te komen vieren.
Helaas zal ik ook moeten aankondigen dat ik na de winterstop niet terug zal keren op de rubberkorrels aan de Heyendaalseweg.

Christian

3 reacties op “Zaterdag 17 oktober, pilsje op tooropstraat”

Chrisje. Wat een enorm ‘ik-heb-goed-nieuws-en-ik-heb-slecht-nieuws’ berichtje. Het goede nieuws is dat jij een feestje geeft (ik ben erbij!), het slechte nieuws dat we jou na de winterstop niet meer mogen verwelkomen op ons stinkende rubber. Mixed feelings dus. En dat op de vroege dinsdagmorgen. Chrisje bedankt! Chrisje bedankt! Chrisje, Chrisje, Chrisje bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.