Categorieƫn
Uni VV 1

Aanvoerder van de Nacht!!

Hallo collega voetballers!

Ik hoor steeds meer geruchten / klachten over mijn ‘aanvoerder van de nacht’-schap. Ik ben het hier uiteraard niet mee eens en ik wil dan ook graag de discussie aanwakkeren. Ik ben namelijk niet van plan om deze schitterende titel dit seizoen al aan iemand door te geven. Wat mij vooral verontrust is dat er geklaagd wordt, maar dat er eigenlijk nog helemaal geen fatsoenlijke vervanger (lees; iemand die het verdient) is. Ik hoop dan ook dat ik op dit moment een aantal ogen open, inclusief die van mijzelf (zelfkritiek is belangrijk in het leven).
Met deze gedachte ben ik vandaag dan ook druk bezig met het plannen van een eerste Uni-vv avond. Jullie zullen daar in de loop van de week meer over horen. Het eerste echt feest met Uni vv is natuurlijk volgend week vrijdag in de Klubkolonie (toevallig is dat het eerste Uni vv feestje en door wie wordt dat georganiseerd..???).
Nog een laatste puntje…het feit dat ik een vriendinnetje heb doet heeft niets te maken met het wel of niet aanvoerder kunnen zijn. Wouter de B. heeft namelijk ook al jaren een vriendin en die is ook al jaren aanvoerder. Het verschil is dat Wouter de B. verstandiger is, niet meer studeert en samen woont. Vandaar dat Wouter aanvoerder in het veld is en ik ’s avonds.

Zeer vriendelijke groet,

Kevin

ps. geen kritiek op spelfouten, zinsconstructies en dergelijke, dat doe je thuis of op je werk maar….
ps.2 Eventuele kandidaten kunnen natuurlijk ook reageren!!

11 reacties op “Aanvoerder van de Nacht!!”

ik ga zelf voor de titel ‘Schout bij nacht’. Dat wil zeggen dat ik in het weekend, met name natuurlijk op vrijdag, na mijn werk ga ‘controleren wie er in de stad is’.

Maar jullie zullen er wel weer herr Gestapo of iets dergelijks van maken…

Schout bij nacht….het lijkt me niet nodig om spelers te ‘ spotten’ in de stad, maar het lijkt me beter als je ’talentjes’ gaat spotten in de stad. Op die manier heb je er zelf ook nog iets aan…(als je snap wat ik bedoel…;-))

als ik je bij mijn ‘controle’ tegenkom, vind ik dat alleen maar mooi! Ik kan me nog nachten in het Keldertje herinneren… Bovendien, een echte aanvoerder van de nacht presteert zowel op vrijdag als zaterdag. Dus het zou goed voor je nachtaanvoerderschap zijn als ik je tegenkom, Kevin!
Flipse houdt ondertussen de talentjes voor me in de gaten, nietwaar Koen?

Kev,

Allereerst, als je wil dat we niet reageren op je spelfouten, moet je ze gewoon niet meer maken. Zal me deze keer inhouden. Eentje dan: samenstellingen die beginnen met ‘collega’ moet je verbinden met een koppelteken (een streepje dus…)

Tweeds, erg goed dat je -in navolging van Beukie- je aanvoerdersband bespreekbaar maakt. Zelfkritiek is inderdaad zeer belangrijk in het leven, en dat is ook precies de reden dat jij je band in moet leveren. In de groep zijn namelijk behoorlijk wat twijfels gerezen over jouw functioneren als aanvoerder van de nacht. Waar was jij bijvoorbeeld in het Valkhof, bij het concert van C-mon & Kypski? Juist! Thuis! En jij schermt met het argument dat jij dan wel het eerste UNIvv-feestje van het jaar organiseert, maar daar zie ik direct ook een pijnpunt: het is al half oktober en we hebben nog geen enkel feestje (met jou erbij dan) gehad! Waarom nu pas, aanvoerder?

En dan heb je ook nog eens een vriendinnetje! Hoe graag wil jij eigenlijk aanvoerder van de nacht zijn? Kom op, zeg!

Ik draag hierbij een aantal UNIvv’ers voor die ook zomaar de nieuwe aanvoerder van de nacht kunnen worden:
1) Jaap: vriendinloos; Ria van Jos het hoofd al gekgemaakt; aanwezig op het Valkhoffeestje; kent het clublied uit zijn hoofd.
2) Melvin: vriendinloos; vermaard om zijn dansstijl (die hij onder meer toonde op het Valkhof); altijd aanwezig op feestjes.
3) Koentje: het voorbeeld dat een aanvoerder in het veld ook een aanvoerder van de nacht kan zijn; vriendinloos; als je op zijn naam zoekt, krijg je als vierde resultaat Bar ’t Doktertje; doet het goed bij de dames (die het helaas wat minder bij hem doen).
4) Gerben: ouwe rot in het vak; het voorbeeld hoe een aanvoerder van de nacht moet zijn.

Ik stel een nieuwe verkiezing voor. Ik wil zien dat er een campagne opgezet wordt, compleet met spindokters en lijstduwers, met banners en spandoeken. Let the games begin!

oja, nog een ding! Joris…als jij een keer op een feestje los gaat (Lees; Valkhof) en daar ben ik dan toevallig een keertje niet, dan wil dat niet zeggen dat ik er dit seizoen nog niet geweest ben. Voor mijn schorsing heb ik, afgezien van het Valkhof, geen Jos-avond gemist (samenstellingen die met Jos beginnen moeten namelijk ook met een koppelteken!).
Maar goed…we zullen de aankomende weken wel zien wie er het meest recht heeft op de band!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.