Categorieƫn
Uni VV 1

Willem is wereldnieuws…

Wat hem als spits in de vierde klasse niet meer zal lukken, lukt hem als wereldreiziger (lees: mafkees) des te meer: Willem staat in de krant. Of beter: Willem stond in de krant. Het artikel verscheen een kleine week geleden in de Gelderlander en is vanaf nu dus alhier te lezen. Vooral de eerste zin vond ik opvallend: “Soms willen verstandige jongens onverstandige dingen doen.” Duh! Vertel ons iets wat we niet weten! šŸ˜‰

Meer Willem (en Bram en Lucas) vind je op hun website.

Krantenbericht 1
Krantenbericht 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.