Categorieën
Uni VV 1

Wie niet goed kan keepen, moet slim zijn…

Kim Christensen, de Deense keeper van IFK Göteborg, dacht slim te zijn. Voordat de wedstrijd tegen Örebro SK begon, maakte hij eigenhandig de goal een stukkie kleiner door de beide doelpalen wat meer naar het midden te verplaatsen. Na een minuut of twintig kwam de scheids er pas achter. Achteraf verklaarde de keeper het trucje al vaker uitgehaald te hebben. Of hij daardoor zo vaak de nul had gehouden, wilde hij niet zeggen: “Misschien.”

Ik zal vanmiddag eens kijken of de palen in Randwijk goed in de grond gestampt zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.