Categorie├źn
Uni VV 1

UNIvv1 overklast Germania

UNIvv1 heeft vanmiddag een mooie overwinning behaald tegen het machteloze Germania uit Groesbeek. Na een ruststand van 1-7 werd het uiteindelijk 1-14. Het schijnt zo te zijn dat de doelpunten gemaakt zijn door acht verschillende spelers. Wie dat precies zijn, weet ik niet meer. Wat ik wel weet is dat BertjeBertje er vijf maakt (in 1 helft!), Wout met het hoofd scoorde (met zijn ogen dicht, maar ach…) en Kevin de bal maar niet in de touwen kreeg. Wat ik ook weet, is dat ik nu een lekker biertje in Jos ga drinken, om daarna naar het Valkhof te gaan. Liefhebbers?

5 reacties op “UNIvv1 overklast Germania”

Hi boys, very nice result! Ben even de rickshaw uitgetapt om te checken. alles goed hier in de hektiek op de weg, fantastisch. We knallen als gekken naar het noorden! Groeten, succes zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.