Categorieën
Uni VV 1

Doneer aan Willem!

Nog één dag en dan is het zover: dan vliegen Willem, broer Bram en vriend Lucas naar India om daar vanaf komende zondag deel te gaan nemen aan de Rickshaw Run. In twaalf (12!) dagen moeten zij -opgepropt in een tinnen Rickshawtje die maximaal 55 per uur haalt- 4000 kilometer twijfelachtig terrein zien te bedwingen. Team Canned Dutch This begint in Zuid-West India (Goa) en gaat via Noord-Oost India de grens over naar Nepal. Daar zal uiteindelijk de Himalaya in Nepal bereikt moeten gaan worden.

Zoals wij allemaal weten doet Willem niets voor niets. Er moet geld opgehaald worden! Nee, niet voor zichzelf, maar voor drie goede doelen: Frank Water Projects, Maiti Nepal en Hybrid Auto Rickshaw – Enviu.

Nu zag ik op de website van de heren dat nog veel te weinig UNIvv’ers geld naar Big Willie hebben overgemaakt. Oke, ze hebben de beoogde 2000 euro al binnen, maar daar kan natuurlijk nog meer bij. Dus ga naar de site van je bank, tik een mooie bedrag in en maak dat over naar rekeningnummer 6818141 t.n.v P.E.L Colleye, onder vermelding van Rickshaw Run 2009. Willem zal je vanaf oktober met veel doelpunten belonen!

3 reacties op “Doneer aan Willem!”

Zal ook nog ff paar euri’s overmaken. Maar laat dat doelpunten maken als beloning maar zitten, anders kom ik nooit aan spelen toe 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.