Categorie├źn
Uni VV 1

UNIvv1 wint ook tweede bekerwedstrijd

UNIvv1 heeft gisteren ook de tweede bekerwedstrijd gewonnen. Het Nijmeegse Blauw Wit (zaterdag) -dat ook in de competitie als tegenstander zal fungeren- werd in een niet al te beste wedstrijd met 0-4 verslagen. Doelpunten werden ditmaal gemaakt door de oude rotten: Merijn, Bruno, Kevin en BertjeBertje (toch?). Het glad is half vol. De wedstrijd gaf dan ook voldoende aanknopingspunten om de komende anderhalve week nog even lekker hard te trainen…

2 reacties op “UNIvv1 wint ook tweede bekerwedstrijd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.