Categorie├źn
Uni VV 1

Canned Dutch This!

En nog een update van Willem: De locatie is gewijzigd in het anti-kraakpand aan de Van Welderenstraat 100a, naast cafe De Bijstand.

Update van Willem: Zondag 6 september, om 15.00 uur te Trianon: The Darjeeling Limited. Als toegang vragen we je een bijdrage te leveren aan de drie goede doelen waarvoor wij aandacht vragen middels deze Rickshaw Race. Voor een drankje en een zoutje wordt gezorgd. Voel je vrij anderen uit te nodigen! Laat svp even weten als je komt ivm inkopen.

Op 13 september 2009 zullen Bram Klaassen, Willem Klaassen en Lucas Colleye een poging starten om binnen 12 dagen dwars door India naar Nepal te reizen. In just a can, een blik op drie wielen. In een rickshaw, oftewel tuk-tuk, zullen zij met 150cc proberen 4000km twijfelachtig terrein te bedwingen. Racend tegen 60 andere teams proberen ze van Zuid-West India (Goa) naar Noord-Oost India te komen om vervolgens – met speciale ontheffing van de regering – de grens over te gaan om de Himalaya in Nepal te bereiken. Ja, 12 dagen ja.

Deelname van een team uit Nederland…
Drie mannen, ingeblikt…
Een schier onmogelijke opgave…
Canned Dutch This!

Het is echt zo stupide als het klinkt. Er is geen route. Er zijn geen regels. Geen slaapplekken, geen technische ondersteuning, geen bezemwagen. Alleen waanzinnig verkeer, enorme bergen, modderpaden, jungle en rivieren. Steekpenningen, panne in de woestijn en… oh ja, het is moessonseizoen. Waanzin.

Waarom? Voor de ervaring, het avontuur – en om geld in te zamelen voor maar liefst 3 belangrijke goede doelen.

Check de website voor meer info. Of ga gelijk naar het onderdeel Doneren om wat geld over te maken.

7 reacties op “Canned Dutch This!”

Thanks voor de posting, en voor de knaken! Je wordt nogmaals bedankt op http://tinyurl.com/canned-dutch-this !
En boys: jullie worden uitgenodigd een klein beetje India met ons mee te beleven en te komen kijken naar de film The Darjeeling Limited in the Canned Dutch This bioscoop (locatie wordt nog bekend gemaakt). En wel op Zondag 6 september, om 15.00uur. Als toegang vragen we je een bijdrage te leveren aan de drie goede doelen waarvoor wij aandacht vragen middels deze Rickshaw Race. Voor een drankje en een zoutje wordt gezorgd. Voel je vrij anderen uit te nodigen! Laat svp even weten als je komt ivm inkopen. En Joris, voor jou staat er al een stoel klaar!

@Willem: ik kom ook!

@Joris: die drie woorden aan Willem waren niet voldoende voor meneer WordPress getuige zijn commentaar: ‘Your comment was a bit too short. Please go back and try again.’

Is dit een manier om ons aan te leren prachtige volzinnen te maken, docent Van Meel, of is hier sprake van een vreemde storing?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.