Categorieën
Uni VV 1

En we zijn weer thuis!

Een hele dag feest, toen een ochtend (en middag…) brak, een dik uur fietsen naar de kust, ontbrakken en ballen op het strand, terugfietsen naar Brugge, op zoek naar een eetplek, weer de kroeg in, pitten en weer naar huis. Dat was ‘m dan alweer: het jaarlijkse UNIvv-weekendje weg (mede mogelijk gemaakt door reisleider Bruno van de Laar). Maar gelukkig hebben we de foto’s (en de hoofdpijn) nog. De pica’s staan afgeschermd, omdat ik heb gemerkt dat mijn studenten steeds inventiever worden bij het zoeken naar materiaal dat tegen mij gebruikt kan worden… 😉 Ga dus naar deze site en log in met de gebruikersnaam ‘univvnijmegen’. Het wachtwoord is de volledige naam van onze oude trainer. Snapte?

18 reacties op “En we zijn weer thuis!”

Nope, is niet nodig. Mij lukt het nog wel. Misschien is het wachtwoord iets anders? Het gaat om de oude oude trainer, he…

Het lukt mij wel, zonder emailadres. Je moet alleen wel de ‘juiste’ voornaam nemen bij het wachtwoord…

Boys, krijg het niet voor elkaar. Ik ben niet zo goed in quizzen, dat wisten jullie al. Volgens mij heb ik inmiddels alle varianten geprobeerd en mag nu zelfs steeds een extra codewoord intypen omdat ze denken dat ik een random generator ben of zo. Iemand tips? Hoofdletter gevoelig? Spaties?

heb zelfde probleem Willem, heb Bas reeds gebeld en precies hetzelfde gedaan, waarmee het hem wel lukte om in te loggen, zonder resultaat….Joris help!!

even browser afsluiten en opnieuw openen kan misschien nog wel eens helpen

en ’t gaat om de volledige echte bijnaam 😉

Bij mij werkte het ook direct. Willem, dat het een internet-goeroe als Chris niet lukt is tot daar aan toe, maar van jou had ik dit niet verwacht….

Tja, Wil, mij is het ook in 1 keer gelukt en dat is veelzeggend gezien de toestand waarin ik me momenteel bevind…

Yes, I am in. En ja, het viel me ook wel een beetje tegen van mezelf. Ik denk dat ik eindelijk bewijs heb gevonden dat alcohol inderdaad hersencellen wegvreet. Overigens had ik wel het juiste password (kleine letters, zonder spaties) en hielp de server reset. Maar laten we volgend jaar gewoon een echt voetbalteam-password kiezen, met als omschrijving zoiets als: welke 2 allitererende woorden zijn vaak in de mond genomen dit weekend?

@Willem! Sorry, maar zo creatief was ik niet meer gisterenavond… Volgende keer als ik een nieuw paswoord nodig heb, bel ik je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.